Kurv 0

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser:

Simple Circus.dk tilbyder online handel via webshoppen www.simplecircus.dk. Vi modtager bestillinger direkte via webshoppens betalingssystem.

 

Ved onlinehandel hos Simplecircus.dk er det en betingelse, at du som bruger  accepterer vores handelsbetingelser. Herefter er både Simple Circus og du som kunde, bundet af disse betingelser. Betingelserne er i fuld overensstemmelse med dansk lovgivning for internethandel.

Ved online handel hos Simple Circus accepterer du automatisk følgende betingelser:

Levering:
Hos Simple Circus.dk sender vi dine varer samme dag eller den kommende. Bemærk dog, at der i enkelte tilfælde er forsinkelser hos leverandører eller at der under udsalg, kan forekomme længere leveringstid.

Vi sender bestillingerne med Post Danmark eller GLS. Forsendelser til Bornholm, og andre danske småøer, kan i visse tilfælde tage en ekstra dag om at nå frem til dig.

Der er også mulighed for at afhente din ordre i vores fysiske butik Simple Circus, Søndergade 7, 5000 Odense C. Du skal blot vinge af i "afhenter selv", du vil derefter modtage en mail, når din ordre er klar til afhentning.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på info@simplecircus.dk for yderligere information.

Fragtpriser 
Fragtpriser, som er angivet på siden, gælder til alle destinationer i Danmark.

Forsendelse i Danmark:

GLS Pakkeshop:
30.00 DDK ved køb under 499.00 DKK inkl. moms
Gratis ved køb over 499.00 DKK inkl. moms

Betaling 
Betalinger for ordre lagt på www.simplecircus.dk sker via en sikker forbindelse der varetages af ePay efter aftale med Simple Circus.dk.

Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vores lager.

Hos Simple Circus.dk kan du betale med:

  • Dankort/VISA Dankort
  • VISA/VISA Electron
  • Mastercard
  • Maestro
  • Mobilepay

Alle priser på www.simplecircus.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms. 

Fortrydelses- og returret
Alle varer er omfattet af købelovens regler om fortrydelses- og returret på nettet. Du har derfor altid 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer med posten (fra den dag den havner i din pakkeshop), hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

En ny forbrugerlovgivning giver dig som forbruger mulighed for at fortryde dit køb efter brug af varen. Dog med det forbehold, at du som forbruger hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen end hvad der er nødvendigt for at prøve den på almindelig vis, som du som forbruger kan i en fysisk butik. Du kan naturligvis pakke varen ud og prøve den. I så fald er varens værdi naturligvis ikke forringet. Mærker/tags + eventuel original emballage anses som en del af varen og derved varens værdi. En eventuel værdiforringelse vurderes alene af Simple Circus.

For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du utvetydigt give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Dette gøres pr. brev, pr. email eller via kontaktformular på sitet.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen (den dag den er leveret i din pakkeshop, og du har modtaget besked omkring at den kan hentes). Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Såfremt du ønsker at returnere fodtøj, skal æsken være intakt, og må ikke benyttes til forsendelse/som indpakning, da vi så ikke vil kunne sælge fodtøjet på ny til en anden kunde.

Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, bedes du blot udfylde den vedlagte returseddel, og vedlægge den med din returordre.

Det er ikke nok bare, at levere varen tilbage eller at nægte at modtage den.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt tilbageføre købsbeløbet/varens værdi til din konto.

Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales senest inden der er gået 14 dage fra at du utvetydigt har meddelt, at du ønsker at returnere varen.

Vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varerne.

Bemærk! Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Det gør vi udelukkende for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Send varen retur til:

Simple Circus
Søndergade 7
5000 Odense C

Fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varer påhviler dig som køber.

Bemærk: Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling.

Reklamationer 
Alle varer er omfattet af købelovens regler om to års reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden to år efter købet (Du skal altså klage så snart fejl eller mangel ved varen opstår). Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbagebetalt eller få et afslag i prisen. Dette afhænger af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ved varen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller ved anden skadevoldende adfærd. Reklamationsretten dækker derfor ikke, når fejl opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Vær derfor opmærksom på dette, inden du reklamerer. Ved reklamation, fejl og mangler, kan du kontakte os via mailadressen info@simplecircus.dk

Ved berettiget reklamation refunderer vi dine fragtomkostninger (dog efter rimelige forhold).

Reklamationer sendes til:

Simple Circus, Søndergade 7, 5000 Odense C.

Ved reklamationer bedes du oplyse hvad problemet er, gerne så detaljeret som muligt. Du bedes vedlægge dette på skrift sammen med varen eller e-maile dette på forhånd til info@simplecircus.dk.

Udsolgte varer
Hvis du har haft kig på en vare, der desværre i mellemtiden er blevet udsolgt, eller du generelt er interesseret i at høre om vi har, eller får, en given vare på lager igen, er du altid velkommen til at kontakte os på info@simplecircus.dk

Forbehold for pris-, trykfejl og udsolgte varer
Ved køb hos Simple Circus accepteres og godkendes din ordre først når betalingen er modtaget og du har modtaget en bekræftelse herom.

Vi tager forbehold for prisfejl, trykfejl, samt udsolgte varer. Vi tager som udgangspunkt altid kontakt til dig i tilfælde af ovenstående.

Forbehold for varegengivelse 
Da de aktuelle farver, du ser i webshoppen, afhænger af din computerskærm, kan vi ikke garantere, at din skærm viser den akkurate farve, som varen har ved levering. Vi bestræber os dog på tydeligt og klart at gengive farve, snit og materiale under hvert produkt.

Personlige oplysninger/sikkerhed
For at du som kunde kan indgå en aftale med Simple Circus har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Indsamlingen af ovenstående oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere bestillingen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Simple Circus og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Oplysninger afgivet til Simple Circus videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret kunde hos Simple Circus har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Simple Circus via e-mail info@simplecircus.dk.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail-adresse. E-mail-adressen videregives ikke til andre.

Simple Circus følger samtlige retningsliner og love der er påkrævet af Forbrugerstyrelsen.

 

Logstatistik
Vi bruger logstatistik på www.simplecircus.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere webshoppen.

Vi håber du må få en dejlig shopping oplevelse hos www.simplecircus.dk! :-)